Tak včera zážitek s Cliem, ze kterýho mám druhý Vánoce
. Nechtělo sice dopoledne startovat, ale za svůj večerní výkon mu to odpouštím. Bylo asi půl jedenáctý v noci a vracel jsem se domů. Seděli jsme v autě dva lidi. Na Ostrým rohu jsem odbočoval doprava a proti mě jela stříbrná Octavia a taky odbočovala k nám. Měl jsem přednost, takže mě pouštěl, i když by to krásně stihl. Evidentně byl řidič nějakej nervózní, protože se rozjel jen těsně za mnou a protože jsem si toho všiml, začal jsem pořádně zrychlovat, abych nezdržoval. V tu chvíli mu ruplo v kouli a udělal zásadní chybu - začal mě předjíždět
. Já jsem si jakoby dál pokračoval ve svém tempu, v 60km/h jsem tam loupnul dvojku a ono ho to pořád nepřešlo. Tak jsem to začal brát osobně. Asi od půlky první rovinky jsme jeli přesně vedle sebe jak při sprintu
. V zatáčce jsem měl výhodu vnitřní stopy a v Cliu zapůsobil turbo efekt na dvojce, protože zrovna dosáhlo potřebných otáček. Začal jsem mít navrch zrovna ve chvíli, kdy se v zatáčce na konci druhý rovinky (zatáčka před naším barákem) objevili dvě auta v protisměru. Ještě chvíli jsem hňupa potrápil a na poslední chvíli, aby se ještě stihl v klidu zařadit, jsem ubral plyn. Kdybych byl krysa, tak by musel brzdit. Po projetí aut jsem v zatáčce přejel do předjížděcího a on začal zase zrychlovat
. Dost mě mrzí, že už jsem byl doma a že jsem nejel sám, protože jsem musel zaflekovat a vlítnout za barák. Pak jsem koukal, že jsem na silnici nechal asi pětimetrovou gumovou čáru
. Mrzí mě, že jsem si s ním nemoh dál zazávodit, ale na druhou stranu mě těší, ze si Clio vychutnalo Octavii