Všechny výskyty Clio
Další konverzace:Děkuji za upřesnění stavu. Auto vypadá na fotografiích skutečně pěkně, ale obávám se, že pokud má za sebou opravy, které jste popsal, o koupi bych dál uvažoval jen v případě, že byste nabídl nějakou zajímavou slevu. Potom bychom se mohli domluvit a přijel bych se na něj podívat. Rozumím tomu dobře, že všechny opravy byly prováděné v oficiálním servise Renault? V takovém případě bych se nákupu neobával.
V Renaultu se dělala jen to, co jsem popsal, ta druhá Panda, to mi > dělal známý. Autorizovaným servisům moc nevěřím, vím jak mění oleje a > takový věci a u známýho vím, že to udělá pořádně, je to nejlepší kamoš > mýho kamoša, takže se staral dobře. Jaká by byla pro Vás zajímavá > cena, aby jste měl zájem
Rozumím. Je smutné, že bydlím 300km daleko. Ale není to překážka. Nemůžu Vám nic slíbit - musel bych ho vidět a kousek se svézt. Ta vyměňovaná náprava mě trochu straší. Za 50 tisíc bych ho koupil okamžitě hotově hned, za 60 po prohlídce, pokud by nebylo možné najít další skryté vady, za 70, pokud bych si byl jistý, že fungují airbagy a nebylo by možné poznat následky nehod. 80 tisíc bych investoval do Clia z roku 2000 s jasnou historií, které je servisované v autorizovaném sevisu. Osobně mám zkušenosti se servisem Opel a musím říci, že na mě působí naprosto profesionálně, i když si práci nechají zaplatit. Určitě ale závisí na konkrétní pobočce a také znám případy, kdy se majitelé aut cítili právem i neprávem poškozeni špatně vykonanou prací. Zároveň znám ale i soukromé automechaniky, kteří si svojí profesionalitou nezadají se značkovým servisem. Nebudu tedy nijak na dálku hodnotit práci vašeho kamoša
.
Nabídněte mi nejnižší cenu, kterou byste byl ochoten za auto akceptovat a já zatím promyslím, jak bych se mohl na auto přijet podívat. Ještě jsem si všiml jedné maličkosti. Je to možná jenom klam, ale je možné, že je Clio vpředu trochu více snížené, než je běžné? Jde mi o čistě praktickou věc - nerad bych se někde zahryzl do bordelu na silnici, někde zůstal viset nebo hrnul sníh v zimě...
Náprava se měnila, protože se tím nárazem ohla o 2 cm a rovnat to nešlo.
Ten mechanik jezdí závody na moto a má kontakty na lidi, co jezdí do vrchu a přes ně sehnal právě origo na sporta.
Nejnižší cena je 70t, pod to nemá význam auto dávat pryč. Airbagy funkční nezajistim, nebudu to opravovat, nechal jsem to tak 2,5 roku a teď na tom nic měnit nebudu.
Předek je normální, tlumiče tam jsou od Koni, ale nemyslím, že by byly nižší než origo od Kayaby.
Auto mám, tak když byste se rozmyslel, dejte vědět.
Mějte se